13,00  (98,00 kn)

2LP VG+/VG+ 1988. SUZY

1 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: RS280 Categories:


Objavljeno: 1988.
Stanje omota: VG+
Stanje ploče: VG+

*VG+ su ploče sa znakovima korištenja i reproduciranja od strane prethodnog vlasnika koji se dobro brinuo o njima. Površina ploče može pokazivati neke znakove trošenja ili imati lagane ogrebotine koje ne utječu na zvuk. Omot ploče može imati znakove manjeg trošenja, blago okrenute kutove, lagani rascjep na spojevima ili izreze.


A1 Ben Selvin & His Orchestra– Let Me Sing And I’m Happy 3:04
A2 Jan Garber & His Greater Columbia Recording Orchestra– Puttin’ On The Ritz 3:06
A3 Connie Boswell– Say It Isn’t So 3:12
A4 Arthur Schutt– I Love A Piano 3:13
”Face The Music” Medley 8:30
A5a Victor Young & Bing Crosby– Soft Lights And Sweet Music
A5b Victor Young & Bing Crosby– On A Roof In Manhattan
A5c Victor Young & Bing Crosby– Manhattan Madness
A5d Victor Young & Bing Crosby– Let’s Have Another Cup Of Coffee
A5e Victor Young & Bing Crosby– I Say It’s Spinach
B1 Eddie Cantor– Mandy 2:41
B2 Gene Austin– Easter Parade 2:54
B3 Ethel Waters– Harlem On My Mind 3:25
B4 The Boswell Sisters With The Dorsey Brothers Orchestra– Alexander’s Ragtime Band 5:01
B5 Fred Astaire– Cheek To Cheek 3:17
C1 Bunny Berigan & His Orchestra– Let Yourself Go 2:49
C2 Red Norvo & His Orchestra*– Remember 3:14
C3 Teddy Wilson & His Orchestra* With Billie Holiday– This Year’s Kisses 3:08
C4 Red Norvo & His Orchestra* With Mildred Bailey– I’ve Got My Love To Keep Me Warm 2:54
C5 Benny Goodman & His Orchestra* With Peggy Lee– How Deep Is The Ocean 3:03
C6 Dinah Shore– Doin’ What Comes Natur’lly 3:10
D1 Tony Bennett– Always 2:56
D2 Rosemary Clooney & Guy Mitchell– You’re Just In Love 2:50
D3 Johnny Mathis– White Christmas 3:29
D4 Judy Holliday– What’ll I Do 2:44
Irving Berlin Medley: 9:39
D5a André Kostelanetz & His Orchestra*– This Is The Army, Mr. Jones
D5b André Kostelanetz & His Orchestra*– Oh How I Hate To Get Up In The Morning
D5c André Kostelanetz & His Orchestra*– Top Hat , White Tie And Tails
D5d André Kostelanetz & His Orchestra*– Blue Skies
D5e André Kostelanetz & His Orchestra*– The Song Is Ended

Dodatne informacije

Težina 0,500 kg