Košarica

0

PAUL McCARTNEY – ZELENA PODMORNICA SUPER DJEDICE (SLIKOVNICA ZA DJECU)

10,50 

PAUL McCARTNEY – ZELENA PODMORNICA SUPER DJEDICE (SLIKOVNICA ZA DJECU)

2 na zalihi

SKU: CRK10 Category:

Opis

Autor: Paul McCartney

Izdavač: Croatia Records

Godina izdanja: 2022.

Jezik: Hrvatski

Uvez: Tvrdi

Vrsta djela: Slikovnica

Broj stranica: 32

Stanje knjige: Novo

 

Paul McCartney – zelena podmornica Super Djedice – Iz jedinstvene mašte legendarnog Paula McCartneyja dolazi ova uzbudljiva avantura prepuna akcije. Puna čudnih iznenađenja, razigranih referenci na Beatlese i obiteljske zabave koja grije srce. Proslavite zabavu koju bake i djedovi i unuci mogu doživjeti u ovoj podmorskoj avanturi prepunoj akcij prateći slikovnicu Paula McCartneyja broj jedan bestseler New York Timesa Hey Grandude.

Izumi Super Djedice su legendarni, a njegova nova zelena podmornica ne razočarava. Zapravo, leti i zaranja! Super Djedica odvodi unuke u još jednu avanturu, ali on i Kuleri ubrzo se nađu u škripcu. Odjednom, Super Bakica dolazi u pomoć! Super Bakica je istraživač jednako hrabar kao i Super Djedica, s nevjerojatnom harmonikom! Uz Super Djedičin čarobni kompas i njezinu čarobnu glazbu, svi sigurno stižu kući. Ali ne prije nego što uživate u paradi, rasplesanim životinjama iz prašume I bijegu od grabežljive hobotnice. Ova je priča savršena za male istraživače i obožavatelje Paula McCartneyja! Umjetnica Kathryn Durst vraća se s veličanstvenim ilustracijama punim humora koje su lijepe kao i uvijek.

Paul McCartney – zelena podmornica Super Djedice šarmantna je priča glazbene legende – s najveličanstvenijim ilustracijama u kojoj će uživati i stari i mladi. Nadahnuta njegovim vlastitim iskustvom super djedice od osam godina, slikovnica prikazuje četvero dječaka i njihovog djeda kako putuju svijetom u mnoštvu čarobnih avantura. Popraćen živopisnim ilustracijama Kathryn Durst, zasigurno će zauzeti počasno mjesto na polici s knjigama svakog mališana. To je savršena priča za spavanje za male istraživače i idealan poklon za vašeg super djedicu ili super bakicu. Zavrtite čarobnu iglu i neka zabava počne!

Dodatne informacije

Težina 0,500 kg