Košarica

0

Novosti iz Analognog zvuka

DAN PRODAVAONICA PLOČA U ANALOGNOM ZVUKU

analogni zvuk trgovina, gramofonske ploče trgovina, gramofonske ploče zagreb

Dragi viniloljupci,

Ovaj tjedan u Analognom zvuku obilježavamo Dan prodavaonica ploča, tj. Record Store Day. Ove godine Dan prodavaonica ploča obilježava se u subotu, 23. travnja, a u Analognom zvuku s prigodnim popustima krećemo već od četvrtka, 21. travnja.

Dan prodavaonica ploča obilježava se u cijelome svijetu svake treće subote u travnju. Dan je započeo s održavanjem 2008. godine u Americi, a u Hrvatskoj se održava od 2014. godine. To je dan stvoren za sve ljubitelje glazbe jer spaja glazbenike, fanove i tisuće nezavisnih prodavaonica ploča diljem svijeta.

analogni zvuk trgovina, gramofonske ploče trgovina, gramofonske ploče zagreb

Nama je to pomalo poseban dan jer odajemo počast Analognom zvuku – svome dućanu i zapravo ostvarenju jednog sna, ideje i vizije koju smo imali. Također, povodom tog dana pripremamo vam prvi i dugoočekivani glazbeni nastup kao i druženje s raznim izvođačima.

Povodom Record Store Daya, od 21. do 23.04., za vas smo pripremili i prigodne popuste, kako u prodavaonici tako i na webshopu. Očekuje vas 20% popusta na sve rabljene ploče, te 10% popusta na mint ploče, pribor za čišćenje i druge potrepštine te sav ostali asortiman iz naše ponude. Tu možete pronaći i šalice s motivima glazbenika te satove, ogledala, privjeske za ključeve, nakit, bilježnice i ostale razne sitnice napravljene od recikliranih gramofonskih ploča.

U subotu vas u Analognom zvuku očekuje nastup dragog nam benda Magustik te druženje uz kavicu s raznim izvođačima koje ćemo ugostiti.

Budući da imate puno toga za obići taj dan, produljili smo radno vrijeme do 18h.

S nestrpljenjem vas očekujemo!

Pozdrav iz Analognog zvuka

O autoru:

"Glazba ne laže. Ako postoji nešto što se treba mijenjati, onda se to može učiniti samo kroz glazbu."

- Jimi Hendrix