Košarica

0

Novosti iz Analognog zvuka

2. DAN PRODAVAONICA PLOČA U ANALOGNOM ZVUKU

analogni zvuk trgovina, gramofonske ploče trgovina, gramofonske ploče zagreb

Dragi viniloljupci,

Dan prodavaonica ploča iliti Record Store Day godišnji je događaj koji se održava treće subote u travnju s ciljem promocije i podrške nezavisnim prodavaonicama gramofonskih ploča diljem svijeta. 

Prvi Record Store Day održan je 2008. godine kao inicijativa koja slavi kulturu gramofonskih ploča i nezavisnih prodavaonica te potiče ljubav prema vinilu kao nosaču glazbe. 

Record Store Day postao je globalni fenomen koji okuplja ljubitelje gramofona, glazbenike, kolekcionare i ljubitelje glazbe diljem svijeta, promičući važnost i dajući podršku lokalnim nezavisnim prodavaonicama gramofonskih ploča kao kulturnim središtima zajednica. Taj dan postao je prilika za slavlje glazbe na vinilu, očuvanje glazbene baštine i promicanje kulture gramofonskih ploča.

Mnoge prodavaonice gramofonskih ploča slave ovaj dan s posebnim promotivnim ponudama, popustima, nagradnim igrama i drugim zanimljivim sadržajima koji se odvijaju tijekom dana.

analogni zvuk trgovina, gramofonske ploče trgovina, gramofonske ploče zagreb

ŠTO VAS OČEKUJE U ANALOGNOM ZVUKU

Ako ste ljubitelj gramofonskih ploča, tada je posjet prodavaonici Analognog zvuka tijekom Record Store Daya pravi događaj za vas. 

Mi u Analognom zvuku ovogodišnji Dan prodavaonica ploča obilježavamo od 20. do 23.04., a za vas smo u tom periodu pripremili popuste do 40%, kako u prodavaonici tako i na webshopu

Također, u subotu na sami Record Store Day, 22.04., u prodavaonici Analognog zvuka očekuje vas glazbeni kviz u kojem možete osvojiti poklon bon vrijednosti od 15 €, a koji vrijedi za sav asortiman. 

Taj smo dan produžili naše radno vrijeme, tako da stignete obići sve što ste planirali. Do nas u subotu možete navratiti od 10 do 18 h.

POSVE DRUGAČIJA PRODAVAONICA PLOČA

Analogni zvuk posve je drugačija prodavaonica gramofonskih ploča. Kod nas nema žurbe ni stresa već vas čeka kavica koju možete popiti u opuštenoj, udobnoj i ugodnoj atmosferi našeg dnevnog boravka. 

Tijekom cijele godine trudimo se da posjet Analognom zvuku bude posebno iskustvo kupovine za ljubitelje vinilnih ploča, a također i mjesto gdje se možete upoznati s drugim ljubiteljima ove kulture i podijeliti svoje interese. 

Posjet Analognom zvuku može biti i vrlo edukativan, pa čak i ako ste novi u svijetu gramofonskih ploča, rado ćemo vam sve objasniti, odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći u pronalaženju ploča koje odgovaraju vašem ukusu. 

Ako ste ljubitelj analognog zvuka i želite proslaviti Record Store Day, posjet našoj prodavaonici može biti jedinstveno iskustvo. Pružiti će vam priliku da pronađete posebna izdanja vinila, upoznate druge ljubitelje ove kulture i doživite pravi duh Record Store Daya.

Pozivamo sve ljubitelje glazbe da nam se pridruže u proslavi Dana prodavaonice ploča! 

Pozdrav iz Analognog zvuka

O autoru:

"Glazba ne laže. Ako postoji nešto što se treba mijenjati, onda se to može učiniti samo kroz glazbu."

- Jimi Hendrix